Jens Peter Fabricius

Advokat (H)

Arbejdsområder:
Jens Peter Fabricius yder rådgivning til virksomheder i potentielle konfliktsituationer, hvor han med kommerciel og teknisk indsigt, sikrer den rigtige løsning; uanset om det er en retssag, et forlig eller den rette sparring til klientens ledelse og forhandlere. Jens Peter Fabricius sikrer, at klienten kender sin ret og ser nøgternt på sin situation.

Jens Peter Fabricius rådgiver især i tvister mellem ejere og tætte samarbejdspartner; og har stor erfaring med ejeraftaler, samarbejdsaftaler af enhver art, købs- og udviklingsaftaler, transport, entreprise- og forsikringsaftaler ofte af international karakter.

Jens Peter Fabricius rådgiver danske og udenlandske virksomheder indenfor brancherne finans, transport og handel, om selskabsret og etablering i Danmark, udarbejdelse af generelle vilkår, forbrugerbeskyttelse og optimering af processer, herunder inkassoprocesser.

Jens Peter Fabricius yder rådgivning til C20 selskaber og til enkeltmandsfirmaer – og inddrager efter samråd med klienten meget gerne revisorer, lobbyister eller andre advokater, f.eks. ved større virksomhedsoverdragelser, konflikter med risiko for bad-will eller situationer, hvor en klient ønsker hans ”second opinion”. Jens Peter Fabricius har ydet rådgivning til hundredevis af små og store iværksætter, der ”udfordrer” det etablerede marked.

Hvis du ønsker Jens Peter Fabricius’ vurdering af en given sag, kan du træffe ham på tlf. 31 21 27 99.

Uddannelse:

Søret og Engelsk-Amerikansk kontraktsret Oslo Universitet (1990)
Cand.jur. fra København Universitet (1991)
Advokat (1995)
MBA, Supply Chain Management, Arizona State University (1997)

Sprog:
Engelsk og skandinavisk

Bestyrelser og Nævn:
Bestyrelsesmedlem i Betty Nansen Teateret
Bestyrelsesmedlem i Copenhagen Light Production A/S
Bestyrelsesmedlem i Return Advisors A/S
Formand for Frederiksberg Beboerklagenævn

Tidligere ansættelser:
Justitsministeriet
Bech-Bruun
Gjensidige Forsikring
Brandt & Lauritzen
Windahl Sandroos & Co.