Netværk

Stærkt netværk i ind- og udland

Moltke-Leth har været medstifter af det anerkendte Lawyers Associated Worldwide (LAW) i 1991 og har siden været et aktivt medlem af organisationen.Et internationalt netværk til gavn for klienten
LAW er en global sammenslutning af over 100 uafhængige advokatfirmaer, placeret i store handelscentre verden over. Det at være en del af LAW gør os i stand til at yde juridisk bistand til de klienter, der ønsker at starte eller udvide deres forretningsområde til andre dele af verden. Gennem deltagelse i hyppige møder med de andre deltagere i netværket har vi opbygget tætte personlige relationer til advokater i netværket.

Et internationalt netværk til gavn for klienten
LAW er en global sammenslutning af over 100 uafhængige advokatfirmaer, placeret i store handelscentre verden over.

Det at være en del af LAW gør os i stand til at yde juridisk bistand til de klienter, der ønsker at starte eller udvide deres forretningsområde til andre dele af verden. Gennem deltagelse i hyppige møder med de andre deltagere i netværket har vi opbygget tætte personlige relationer til advokater i netværket.

Revisionsfirmaer og skatterådgivere
Derudover arbejder vi sammen med en række revisionsfirmaer, herunder skatterådgivere, for på den måde altid at yde optimal rådgivning både fra en juridisk og økonomisk synsvinkel.

Besøg LAW her